PARSABAN

Cursussen & lezingen

Parsaban organiseert sinds kort digitale cursussen/lezingen over de geschiedenis, kunst en cultuur van landen en gebieden waar naartoe Parsaban cultuurhistorische reizen organiseert. Zo kunt u in coronatijd vanaf uw stoel op reis en zich verdiepen in andere culturen.Een virtuele cursus kan digitaal bijgewoond worden met een desktop, laptop of een tablet.
De deelnemer hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn in de presentatieruimte van Parsaban.Om onze virtuele cursussen/lezingen te kunnen realiseren, maken we gebruik van hoogwaardige en gebruiksvriendelijksoftware.
Wanneer de docent presentatiesheets gebruikt, dan past de interface van het software zich daar automatisch op aan.
U zult verzekerd zijn van uitstekend beeld en geluid.U hoeft geen software ’s/applicaties op uw apparaat te installeren. U ontvangt een link per mail die u leidt naar de virtuele collegezaal.
Er is interactie met medecursist en docent tijdens de online colleges en gelegenheid om vragen te stellen.

Gemiste les:
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een les bij te wonen, dan kunt u een digitale opname van de betreffende les ontvangen.
Zo bent u verzekerd dat u niets hoeft te missen.

U heeft slechts nodig:

- Een goede internetverbinding en een scherpe geest.
- Een desktop, laptop of tablet.

Het gebruik van een smartphone raden we af omdat het scherm te klein is voor een goede weergave van historische kaarten en afbeeldingen.- een webcam en microfoon. De meeste moderne apparaten beschikken over ingebouwde webcams en microfoons.